Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, но откровените

...
Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, но откровените
Коментари Харесай

Кмет на ДБ излъга столичани за детска градина, добре е „усвоил“ парите в район „Лозенец“

Наглостта на кметовете на Демократична България е пословична, само че откровените операции на кмета на „ Лозенец “ Константин  Павлов-Комитата по тематиката с дефицита тук-там в детски градини изуми жителите на баровския квартал. Местните  неведнъж протестираха  против „ бранителя на джендърите “, под чието ръководство проблемите на региона ескалираха. Оказва се, че недоволството им против разпищоления градоначалник е основателно.

В редакцията ни постъпи информация, че Павлов е „ разрешил “ казуса с дефицита тук-там в детски градини по абсурден метод. На 1 юни тази година,  медиите на  жълтопаветниците отразиха  обилното разкриване на 1 (една) нова градинска група за 27 деца в 192 ДГ „ Лозичка “.  Впечатляващата стойност на обекта в „ Лозенец “ е съвсем 1,8 милиона лв. с Данък добавена стойност,  а застроената площ  е едвам 288,69 кв.м  Проста сметка демонстрира, че това прави 6235 лева на кв.м. за железна структура и обзавеждане. “Грандиозният “ план е показан като нова градина с „ впечатляващ дизайн “, „ дневна светлина “ и „ занимателни мебели “.

В същото време, в прессъобщение на  “Демократична България ” се твърди, че става въпрос надали не за цяла нова детска градина за 6 групи-след като в документите на обекта е категорично посочено, че надстройката е на един етаж за ЕДНА детска група.

Освен със „ златното “ си помещение за 27 деца, Комитата се прочу и с бавните темпове, с които работи администрацията му.  Въпреки обезпеченото финансиране от кмета Фандъкова, децата чакаха повече повече от 1 година да влязат в заветната надстройка. И до момента в който кметовете на Демократична България и техния нов водач Терзиев се надпреварват да дават обещание нови детски градини на столичани, жителите на „ Лозенец “  към този момент не имат вяра на лъжите  на новите „ спасители “. 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР