Наглостта е в основата на всяко престъпление, включително и на

...
Наглостта е в основата на всяко престъпление, включително и на
Коментари Харесай

Адв. Марин Марковски: Наглостта е в основата на всяко престъпление

" Наглостта е в основата на всяко закононарушение, в това число и на отнемането на живот, а аргументите могат да бъдат доста - неприятен стандарт на живот, липса на нравствен живот и религиозно образование. " Това съобщи в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия юрист Марин Марковски, разяснявайки последния случай с двойно ликвидиране в София. По думите му, корупцията е строго наказвана от закона, само че първо тя би трябвало да се потвърди, а това не постоянно е елементарно.
По думите му настояването на обвинявания в двойното ликвидиране в София да премине под домакински арест е подбудено от безочливост.
Според него саморазкайването на килъра е излюзия и добави, че не е чувал за случай за съществено покайване на сходни нарушители.
" Те се интересуват най-вече от това в пандиза да си прекарат добре, добави той.
Причините за сходни тежки закононарушения са постоянно доста - неприятен стандарт на живот, липса на нравствен живот и религиозно, християнско образование, посочи адв. Марковски.
Според него " в случай че дадеш на детето обич към хората, към ближните, тогава то мъчно ще направи закононарушение. "
Адв. Марковски направи прогнозата, че упрекнатият в двойното ликвидиране в София Викторио Александров ще получи 30-годишна присъда, а не доживотна присъда без право на опрощение поради „ калпавия закон “:
" Той ще отиде на кратко правосъдно разследване. Ще каже „ Признавам обстоятелствата “ и съдът с болежка на сърцето няма да го осъди на доживотна присъда без право на опрощение. ", предвижда още Марковски.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР