Наглата чалгарка Андреа продължава да ходи с къси и вталени

...
Наглата чалгарка Андреа продължава да ходи с къси и вталени
Коментари Харесай

Андреа тресе мазни телеса по участия

Наглата чалгарка Андреа продължава да върви с къси и вталени рокли
Певицата Андреа за следващ път втрещи почитателите си като разтресе голям тулум на присъединяване. Дори най-върлите й фенове се увериха, че телесата на чалгарката са в обилие и тя няма нищо общо с визията, която стартира в обществените мрежи. Въпреки че е надебеляла безобразно, русокоската от Сапарева баня продължава да се издокарва с къси и вталени рокли. За последно тя хвърли в шок даже най-верните си фенове, като разтресе големия си тулум на присъединяване.

Вече цели 8 години певицата има проблеми с тежестта си и не й се ще да одобри, че към този момент не е това стройно момиче с манекенски тип при започване на кариерата си.

„ Наистина жалка история. И казусът не е в тежестта й, доста хора имат проблеми с непотребните килограми. Работата е там, че се изкарва да наподобява нежна като кошута със фотосите, които пуска в обществените мрежи. И вместо да се облече уместно за това 90-килограмово тяло, тя са прави на изкусителка, каквато от дълго време не е. Трябва пък да съблюдава някакво възпитание “ – разясняват фолк почитатели.

В същото време Андреа продължава да пуска провокативни снимки, в които голотата е повече, в сравнение с е редно.

„ Момиче, стой да се излагаш, даже труженичките от улицата не си разрешават това “ – молят малцината й към този момент почитатели.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР