Нагла сервитьорка е преметнала шефовете си – собствениците на топ

...
Нагла сервитьорка е преметнала шефовете си – собствениците на топ
Коментари Харесай

Мануела се отдаде на тежък порок и стъжни живота на двама врачани

Нагла сервитьорка е преметнала шефовете си – притежателите на топ кафенето в центъра на Враца „ Селфи “ Тихомир и Лъчезар Иванови. Това оповестява BulNews.bg.

Дългогодишната служителка Мануела най-безочливо е крала от оборота на заведението.

Сервитьорката Мануела
Младата брюнетка работи в „ Селфи “ от 4 години. През цялото време се е употребила с доверието на шефовете си, които са й помагали както в професионален, по този начин и в персонален проект. Напоследък обаче Мануела се отдала на рисков недостатък – хазарт. Тя постоянно ходела по казина и както е всекидневно закъсала финансово.

Изглежда точно това провокирало сервитьорката да посегне и захапе ръката, която я хранила толкоз дълго. Хитрата служителка измислила нагла скица, с която да удря по джоба на своите работодатели. Когато била втора промяна тя приключвала касовия уред по-рано и прибирала разликата в парите за себе си. Така като се изключи че ощетявала компанията, мошеничката излагала шефовете си на риск при инспекция от Национална агенция за приходите.

Схемите й обаче лъснали и шефовете я хванали. Тя била неотложно уволнена от работа. Въпреки това двамата предприемачи държат да предупредят сътрудниците си от града да внимават кого наемат на работа.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР