Нагла крадла задигна колело от гараж за 2000 лв. в

...
Нагла крадла задигна колело от гараж за 2000 лв. в
Коментари Харесай

Познавате ли тази жена? Задигна колело за 2 бона от гараж в Бургас, дават награда за главата й

Нагла крадла отмъкна колело от гараж за 2000 лева в бургаския жк „ Възраждане “. Две следващи вечери тя прониква в помещението, което се намира в кооперация в региона на Борисовата градина, отключвайки с професионален шперц . За това алармира Флагман.бг пострадалият притежател.

Въпреки инсталираните камери на входа на жилищната постройка тя умерено си влиза, криейки лицето си, с цел да не бъде разпозната на записите.

Първата вечер отмъква колело Stevens SpeedFly - черен мат, със заменени елементи по него. В помещението обаче има и различен велосипед, който очевидно крадлата решила да остави за втория си удар. Тя се връща на идващия ден още веднъж, само че не намира колелото, което е прибрано от притежателите на друго място. След като не намира търсената стока, тя обикаля известно време напразно и си потегля. Луксозният автомобил в гаража не е допрян, няма следи от вреди или разтрошаване.

Собственикът на колелото моли всеки, който разпознае крадлата, да се свърже с редакцията на Флагман.бг на имейл: [email protected]. Предлага положително заплащане!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР