Надзорният съвет на УниКредит Булбанк одобри назначението на Далибор Чубела

...
Надзорният съвет на УниКредит Булбанк одобри назначението на Далибор Чубела
Коментари Харесай

Банкер с опит от Босна и Хърватия влиза в управлението на УниКредит Булбанк

Надзорният съвет на УниКредит Булбанк утвърди назначението на Далибор Чубела като заместител основен изпълнителен шеф и заместник-председател на Управителния съвет, оповестиха от кредитната институция. Той ще заеме позицията след утвърждението на БНБ/ЕЦБ и след регистриране в Търговския указател.

Чубела има повече от 21 години опит в банковия бранш, като професионалният му път стартира с разнообразни управителни позиции в региона на маркетинга и развиването на артикули и комерсиалното обмисляне в корпоративното банкиране. От 2009 година до 2013 година е член на УС и основен риск шеф на УниКредит Банк Мостар, откакто оглавява Управителния съвет на УниКредит Баня Лука. От 2016 година е назад в Мостар като ръководител на УС, с цел да стане през 2020 година общоприет управител на Загребачка банка в Хърватия.
 Всеки десети потребителски заем на
Всеки десети потребителски заем на " УниКредит Булбанк " - подписан напълно онлайн

За момента не виждаме никакви знаци за по-сериозни забавяния на заплащанията, разясниха от банката

По време на престоя си там той " способства за изключителните финансови резултати на банката и интензивно взе участие в трансформацията ѝ в институция, за която бизнесът е приоритет и която е подготвена да посрещне провокациите на бъдещето ", означават от УниКредит Булбанк.

" Далибор е насочен към резултатите, съдбоносен и кадърен да се ангажира с хората, да ги насочва, тъй че нещата да се правят по верния метод и дейно. Той е извънредно фокусиран върху целите, като в същото време има способността да се приспособява към новите условия, когато е нужно. Неговата лидерска и персонална отговорност ще способства за продължението на сполучливото пътешестване на УниКредит в България и за отключването на нови благоприятни условия ", разяснява Теодора Петкова, шеф за Източна Европа на УниКредит.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР