Надявам се след 1-2 победи да ни дойде повече самочувствие.

...
Надявам се след 1-2 победи да ни дойде повече самочувствие.
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Надявам се след 1-2 победи да ни дойде самочувствието

Надявам се след 1-2 победи да ни пристигна повече самочувствие. Това съобщи на конференция в Пресклуб България офанзивният футболист на Левски Борислав Цонев, който беше определен за Играч номер 1 на 4-и и 6-и кръг в Първа лига. Халфът на „ сините “ се разписа при триумфите над Царско село и Берое надлежно с 3:1 и 2:1.

„ Искам да благодаря на хората, които са дали своят вот за мен, на моите треньори и съотборници. Разбира се, че ме е гняв, постоянно желая да играя в националния тим, селекционерът е решил да не ме извика за този лагер, аз си не преставам да си упражнявам и отсега нататък мога да имам шанс. Да, сещам се и за други, само че може би това е голът, който е най-красив , имайки поради и напрежението към тима “, стартира той във връзка с националния тим и попадението си против Берое.

„ При нас е малко по-различно, не мислим за серия от мачове, а за идния ни след две седмици. За серии не мислим, тъй като имахме доста проблеми в състава и отвън него. Надявам се след 1-2 победи да ни пристигна повече самочувствие, ще бъде нужно за младите играчи. Нямаме лесни мачове, в действителност Локо (Пловдив) стартира сезона с малко точки, аз персонално им гледах мачовете в Лига Европа и според мен могат да победят всеки тим в Първа лига. Гостуване в Пловдив, сигурно няма да ни бъде леко “, разяснява той идния дуел.

„ Не е доста правилно да приказвам за идващия треньор, защото сега имаме треньорски щаб. Ако приказваме за Станимир Стоилов, неговата визитка приказва сама за себе си. Нормално е и ние, играчите, да желаеме да се докоснем до това нещо “, приключи Цонев по тематиката с новия старши треньор на Левски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР