Надявам се, че съм взела честността на майка ми. А

...
Надявам се, че съм взела честността на майка ми. А
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с шокиращи разкрития: Родих като ромка, която ражда 17-то дете! Преди тунелите на Ихтиман…

Надявам се, че съм взела честността на майка ми. А за другото – би трябвало да го кажат хората. Тя ми е казвала: “Когато правиш нещата с обич, хората постоянно ще го оценят”. Ти не можеш да си постоянно съвършен, само че когато си почтен в това, което правиш,хората ще го оценят. Това съобщи пред “Събуди се…” Алекс Сърчаджиева, дъщерята на незабравимата Пепа Николова.

Александра описа любопитна преживелица, обвързвана с раждането на щерка си София. Тя и Иван Ласкин били в Пловдив, където той имал присъединяване. Неочаквано Алекс получила леки контракции и отишла със своя близка до болничното заведение. Оказало се, че “нещата” напредват и гинекологът предизвестил актрисата, че моментът скоро ще настъпи.

Алекс обаче махнала с ръка и споделила, че не се е подготвила и че желае да роди в София. Лекарят й дал чифт ръкавици, тъй като разкритието било толкоз огромно, че можела да роди преди тунелите на Ихтиман. Алекс декларирала, че това не е проблем, защото мъжът й е ловджия и ще оправи във всевъзможни обстановки.

Двамата тръгнали с мръсна газ към София, а първата болница, която им била по път, се оказала Окръжна болница. Там “за броени минути” пристигнала на бял свят дребната София. “Родих като ромка, която ражда 17-то си дете”, описа ъс смях Алекс.

Тя разкри, че при започване на идната година ще стартира самодейност, обвързвана с името на майка й. Намекна, че става въпрос за щедрост и подкрепяне на млади гении. “Но нищо повече няма да кажа, тъй като съм суеверна. Искам нещата да станат и тогава ще опиша повече”, съобщи Алекс.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР