Надявам се, че г-н Главчев ще си дава сметка, че

...
Надявам се, че г-н Главчев ще си дава сметка, че
Коментари Харесай

Радан Кънев се надява, че Главчев разбира единствената си задача

" Надявам се, че господин Главчев ще си дава сметка, че той има една задача да организира избори. Да има този конфликт на хрумвания, който може да покаже къде тръгваме след изборите. И имаме ли късмет да излезем от рецесията? ", това съобщи по Българска национална телевизия евродепутатът Радан Кънев.

" След като главната задача на служебното държавно управление е да организира избори, естествено е да гледаме към Министерство на вътрешните работи, тъй като то има най-голяма роля в провеждането на избори ".

" Много звук към кабинета " Главчев ". Първо имаше един спектакъл с измененията в Конституцията, надали не водят до парламентарен топик. Нищо няма да се случи. Поне за мен беше ясно, че става дума за натягане, напрежение. Горе-долу се виждаше името на бъдещия длъжностен кабинет. А след, което към състава на държавното управление, към което аз имам няколко доста тежки запаси ", добави Кънев.

Той не пожела да навлиза по-дълбоко в тази тематика, заради една причина.

" Конституционната ни уредба и преди, и в този момент, споделя, че служебният кабинет би трябвало да организира избори. А това, че в ерата на едноличната власт на Радев, която популярност Богу беше прекратена. В един миг служебните кабинети правеха стратегическа политика и позволяваха дълготрайни решения. "

Радан Кънев раздели обществото на три групи, всяка, от която политически обрича страната ни на разнообразни хипотези за излизане от рецесията или връщане към нея.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР