Надрусани бандити са се ударили с Бентли в кортежа на

...
Надрусани бандити са се ударили с Бентли в кортежа на
Коментари Харесай

Извънредно в БЛИЦ! Надрусани бандити се врязаха с Бентли в колата на сръбския президент

Надрусани бандити са се блъснали с Бентли в кортежа на сръбския президент Александър Вучич, нацелвайки тъкмо неговия автомобил, оповестява blic.rs.

Арестувани са трима души, на които е повдигнато обвиняване опасност за сигурността на президента.

Според сръбския вестник " Политика " не се касае за атентат, а за случай. Задържаните са с мярка за неотклонение от 48 часа и се чака те да бъдат разпитани на следващия ден.

Свидетели описват, че автомобилът Бентли, който е бил с испанска регистрация, се е движел с висока скорост на кръгово кръстовище, поднесъл е, завъртял се е и се е врязъл в колата на Александър Вучич. Други настояват, че първокласната кола занесла, откакто водачът й опитал да направи дрифт.

И тримата арестувани са известни на сръбската полиция, имат голям брой регистрации за престъпни прояви. В кръвта на водача са открити следи от приложимост на кокаин.

Колоната, с която се е движел президентът, е била от три автомобила, като неговият е бил най-отпред. При удара е бил блокиран втория автомобил, в който чиновниците от националната работа за защита са се оказали приклещени.

Тримата, пътували в Бентлито, са работели като защита на известен нощен клуб в сръбската столица. В показанията си пред служителите на реда те обяснили, че взели първокласния автомолил от прочут сръбски футболист, чест клиент на заведението.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР