Надпреварата за титлата във Висшата лига стана много по-напрегната.Арсенал се

...
Надпреварата за титлата във Висшата лига стана много по-напрегната.Арсенал се
Коментари Харесай

Надпреварата за титлата във Висшата лига става много по-напрегната, след като Арсенал победи Ливърпул с 3-1 след грешките на Алисон

Надпреварата за купата във Висшата лига стана доста по-напрегната.

Арсенал се възползва от две неточности през второто полувреме от вратаря на Ливърпул Алисон Бекер, с цел да завоюва с 3-1 победа над водачите в лигата в неделя.

Арсенал се изкачи на второ място и единствено на две точки зад Ливърпул след 23 от 38 мача в това, което може да се очертае тристранна борба за купата.

Манчестър Сити е на трето място, на пет точки от Ливърпул, само че с два мача по-малко и евентуално ще бъде удовлетворен от резултата на Emirates Stadium. Сити гостува на Брентфорд в понеделник.

Ливърпул падна до едвам втората си загуба в лигата, като другата също пристигна в северен Лондон – от Тотнъм. Ако тази загуба беше при противоречиви условия, тази беше дело на Ливърпул, заради естеството на решаващия втори гол на Арсенал през 67-ата, който направи 2-1.

Алисон, считан за най-хубавия вратар в лигата, излезе от зоната си в опит да почисти дълъг пас напред, само че ритна чист в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР