Надписът "2019 Локо" върху прочутата Хеопсова пирамида е автентичен. Това

...
Надписът "2019 Локо" върху прочутата Хеопсова пирамида е автентичен. Това
Коментари Харесай

Български туристи разказаха за надписа Локо 2019 върху Хеопсовата пирамида

Надписът "2019 Локо " върху фамозната Хеопсова пирамида е достоверен. Това настояват българи, които са го видели с очите си на екскурзията си в Кайро преди дни.

Издълбаният в камъка текст е върху Великите пирамиди в Гиза. По-конкретно върху най-известната от тях – Хеопсовата. Пирамидата е последният непокътнат архитектурен монумент от Седемте чудеса на света.

Всяко година тя се посещава от хиляди туристи от целия свят, само че за първи път сходен надпис изниква върху нея. Все още не е ясно, кой е създателят на вандалския акт. Предполага се, че той е футболен ентусиаст. Справка демонстрира, че единствено у нас има девет тима с името "Локомотив ".

Мина Димитрова и брачният партньор ѝ потеглят на екскурзия в Египет при започване на годината. За пътуването си вършат особено табели с надпис "Локо София ", тъй като желаят да се снимат с тях на пирамидите.

Вижда ни екскурзоводът и споделя: "Каква е тази табела?! " "Е, по какъв начин, да сме в крайник с модата, в кавички ". Тогава той сподели: "Преварили са ви ". Той ми сподели камък на пирамидата с издълбано "Локо 2019 ". Срам ме е от моята шегичка. Наистина ме попари, показа Мина пред БТВ.

Така фамилията открива надписа "Локо 2019 " върху пирамидата на Хеопс. Жената съобщи, че той е бил факт на 5 януари в 8.30 часа сутринта.

От почитател клуба на "Локомотив " Пловдив се съмняват в достоверността на надписа.

Мемориалният комплекс в японския град Хирошима също стана жертва на вандализъм – театрални служащи от Националната опера написаха "Локо София ".

Футболистът Благой Георгиев пък се разписа на колона на Колизеума в Рим.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР