Надпартийна и подкрепяща българските семейства е мярката по предложението на

...
Надпартийна и подкрепяща българските семейства е мярката по предложението на
Коментари Харесай

Халил Летифов: Намалението на ДДС-то не е подкрепа за ДПС, а за българските деца

Надпартийна и подкрепяща българските фамилии е мярката по предлагането на Движение за права и свободи за съкращаване на ДДС-то за детски храни и памперси за деца до 3 години на 9%. Вносителите Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и Йордан Цонев се водеха от убеждението, че в случай че ние ще вършим диференцирани ставки за Данък добавена стойност, би трябвало да стартираме от децата ни, разяснява пред Dariknews депутатът от придвижването Халил Летифов.

Той напомни, че това е концепция на Движение за права и свободи, която чака към този момент цяла година, само че в този момент към този момент предлагането е било прецизирано. " Надявам се, че откакто събра поддръжка в бюджетната комисия, ще се случи същото в пленарната зала ", изрази упованието си ръководителят на транспортната комисия. Основните ни причини да създадем това предложение в този момент е коронавирусът и рецесията, която настава, както и демографската рецесия, поради, че най-големият капитал на страната ни - това са нашите деца и че, в случай че ние ще вършим диференцирани ставки на Данък добавена стойност, би трябвало да стартираме от децата ни ", съобщи Летифов.

" Надявам се, че откакто събра поддръжка в бюджетната комисия, ще се случи същото в пленарната зала, защото това предложение ние бяхме създали още преди година, само че в този момент към този момент беше прецизирано във връзка с децата до 3-годишна възраст. Основните ни причини са и коронавирусът, рецесията, която настава, както и демографската рецесия, изразявайки, че в действителност най-големият капитал на страната ни, това са нашите деца, и че в случай че ние ще вършим диференцирани ставки за Данък добавена стойност, ние би трябвало да стартираме от децата ни. " Това бяха и претекстовете на сътрудниците ни - нашия ръководител Мустафа Карадайъ, господин Пеевски и господин Цонев, да внесат това предложение и с тези причини да обединят сътрудниците в бюджетната комисия, за което желаеме да им благодарим, тъй като отвън политическата активност, това е изключителна мярка, ориентирана към българските фамилии и българските деца.

И считаме, че би трябвало да има надпартаийна поддръжка и около такива, значими за всички цели, ние да се сплотяваме. Затова сме признателни за тази поддръжка ", добави депутатът от Движение за права и свободи.  " Това не е поддръжка за Движение за права и свободи, тя е поддръжка за българските фамилии и българските деца. Искрено се надяваме, че тази поддръжка ще се затвърди и в пленарната зала ", изрази вяра националният представител.

Той напомни, че станалата настояща в този момент в Европейска комисия, Екологичен потенциал и у нас Зелена договорка в действителност събира целите, за които Движение за права и свободи приказва най-малко от три години насам - за чиста вода, чиста храна и чиста сила.  

" Виждаме, че тази тематика подхващат към този момент и другите политически партии, за което ги приветстваме, и се надяваме този приоритет да стане народен и надпартиен. Тук не би трябвало да има политически конфликт, а ние още веднъж да намерим допирни точки и това да са целите за всички и да ги използваме като опция за развиване на нашата стопанска система, а не да чакаме отрицателен резултат от това. тъй че още веднъж благодарим на всички, които виждат в това народен приоритет и още веднъж призоваваме да бъде надпартийно единодушието по тази тематика, по която ние нямаме искания за авторски права ",коментира Халил Летифов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР