Надграждането и разграждането се превърнаха в клише в уж европейска

...
Надграждането и разграждането се превърнаха в клише в уж европейска
Коментари Харесай

Сигнал до Narod.bg: Измислен адвокат, изгонен от БФС, смуче финанси в спорта – поредната жертва е плувецът Антъни Иванов

„ Надграждането и разграждането ” се трансфораха в факсимиле в сякаш европейска България. Всеки втори обявява по какъв начин надгражда, а по отношение на разграждащите – те са малко, само че пък качествени! Социален феномен като спорта, естествено, не прави изключение, написа засегнат четец на Narod.bg с контакти в Българския футболен съюз (БФС).

Ето защо сигнализира спортният активист:

И в тази среда на възходящо съмнение и борба блестят няколко маркови ментета. Колоната на гумените кукли безапелационно води обаче един пошъл вид, който от десетилетия неистово желае да стане от воайор на всички огромни събития във водещ фактор. Бог да ни пази!

Досетихте се за кого иде тирада, нали? Разградения Градев. Измислен юрист, за който Висшия адвокатски съвет уведоми неотдавна документално Българския олимпийски комитет, че не е включен в нито една от формалните листи на българската адвокатура.

Както той, по този начин и неговото сдружение.

За въпросния бутафорен персонаж обаче това са просто детайлности от пейзажа. На него въобще не му трябват документи или каквито и да било там тапии. Нещо повече – те единствено могат да саботират неговия метод към измамата.

Разбира се, изначало беше смешно, само че през днешния ден към този момент е обидно за всеки атакуван от този нарушител. Апропо, вие ще приемете ли някакъв напушен глупак да сипе глупости за престижи, институции и изобщо за известни имена?

За жал в моменти на неточности и обезсърчение някой от БГ спорта се поддават на клеветите на Разградения. Уви… градушката от неизпълнените обещания след това ги застига с унищожителна мощ. Така е, тъй като в тежък интервал малко на брой от жертвите виждат кукичката под стръвта от обещания, която мазно и с искра в очите им набутва Разградения юрист.

Реклама

Успива клиентите с тъжби до интернационалните институции, които нямало по какъв начин да не ги одобряват и по този начин зарибяването стартира. Афишира връзки и стартира мощна разпродажбата на илюзии. Скорошен образец – плувецът Антъни Иванов. За сагата с него обаче ще би трябвало серия от материали, в миналото и на нея по последователен ред ще ѝ пристигна времето. Не за друго, а просто, с цел да предпазим други от обществено разграждане.

От десетилетия Разградения не сменя тактиката си. В избрани сериозни моменти в хода на измамите си единствено подвига децибелите пред търсещи сензации медии. А в случай че някой му се опълчи персонално, стартира да плюе по този начин, че всеки естествен човек да се стъписа. Засипва с обиди и глупости персони и институции за да блесне с надменност и редом с това да замаже гафовете си.

Разградения се вклини преди 2-3 години в опозицията на БФС, само че там, въпреки и относително късно, се усетиха и му демонстрираха вратата. Дадоха му късмет обаче да разгласи, че самичък си потегля. Но номерът не мина. Беше ясно, че е изхвърлена на брега медуза. И действително „ брегът ” в този момент за него е шахматната дъска. В някои от нароилите се у нас федерации в този спорт към момента не усещат заплахата. Разграденият кърлеж към този момент се е впил в тях с обещания да оправи битака.

Как? За начало незабавно се присламчи на фотосите с дамския отбор след извоюваната европейската купа. И резултатите не закъсняха – към този момент се стартира въвличане на огромни имена в обещания и позиции без тяхно единодушие. Това беше единствено ордьовърът. Последваха въпроси от интернационалната федерация за неуместни ходове, разминавания сред думи и документи…

Мама миа! Пародията започва. Те просто не знаят какви каши ще разбърка този разграден субект с второстепенни инстинкти и нулеви хрумвания за спорта. За него няма престижи и институции. Интересува го единствено на ниска цена имидж и … да си намаже филията.

Как би трябвало да се реагира на този фалш? Как да се противодейства на индивида с повече от едно двойно дъно? Няма да е елементарно.

Пробил е в медии, които не желаят доказателства за неговите „ удари и сензации ”, а там едно приказва, второ мисли, допуска трето, прави четвърто и най-после се случва пето. Това, естествено, обърква аудиторията. Особено, когато една неистина води до друга. Нищо, че излиза от устата на един шарлатанин, който е цялостен провал като футболен управител. Известен е единствено с тъжби до ФИФА и УЕФА, които остават без последици. Вероятно тъй като са абонирани за „ кошчето за боклуци ” на всеки компютър в тези централи.

За жал против башибозушкото държание на Разградения естествените хора в нашия спорт на процедура нямат защитна реакция. Подобна експанзия им е непозната и вместо да отвърнат, избират да убият простака с безмълвие.

Но пък по този начин неумишлено толерират бракониерство от най-долна проба. Затова и потърпевшите не би трябвало да мълчат, а да се опълчват на този безсъвестен ментак. Никога не е рано за истината. Може да стане единствено късно. И вредите ще са лавинообразни.

Научният началник на Иван Гешев стана ректор на ЮЗУ „ Неофит Рилски ”, това е проф.…

Новина в Narod.bg: Прокуратурата проверява двама от хората на Христо Хинков в…

ПОКАЗАТЕЛНО: Лаура Кьовеши поряза петима български прокурори

ИЗВЪНРЕДНО: Върви опит за банкрут на НЕК!

Отказ

МАЧЪТ СВЪРШИ: Васил Божков „ разстреля ” Бойко: Имам фотоси,…

Ето къде потънаха 23,4 млн. за „ Хемус ” – строител на Бойко…

Нови данни са шкафчето на Бойко! Банкнотите по 500 евро са…

„ Пропилях живота си с несъответствуващи мъже “: Виктория Петрова…

var bs_ajax_paginate_2109046362 = '{ " query ":{ " category ": " ", " tag ": " ", " taxonomy ": " ", " post_ids ": " ", " post_type ": " ", " count ": " 4 ", " order_by ": " popular ", " order ": " DESC ", " time_filter ": " ", " offset ": " ", " style ": " listing-thumbnail-2 ", " cats-tags-condition ": " and ", " cats-condition ": " in ", " tags-condition ": " in ", " featured_image ": " 0 ", " ignore_sticky_posts ": " 1 ", " author_ids ": " ", " disable_duplicate ": " 0 ", " ad-active ":0, " paginate ": " next_prev ", " pagination-show-label ": " 1 ", " columns ": " 2 ", " listing-settings ":{ " thumbnail-type ": " featured-image ", " title-limit ": " 60 ", " excerpt ": " 0 ", " excerpt-limit ": " 115 ", " subtitle ": " 0 ", " subtitle-limit ": " 0 ", " subtitle-location ": " after-title ", " format-icon ": " 1 ", " term-badge ": " 0 ", " term-badge-count ": " 1 ", " term-badge-tax ": " category ", " show-ranking ": " ", " meta ":{ " show ": " 0 ", " author ": " 1 ", " date ": " 1 ", " date-format ": " standard ", " view ": " 0 ", " share ": " 0 ", " comment ": " 0 ", " review ": " 0 " }}, " override-listing-setti
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР