Надеждите на Арсенал за Шампионска лига бяха потушени, тъй като

...
Надеждите на Арсенал за Шампионска лига бяха потушени, тъй като
Коментари Харесай

Арсенал претърпя нов удар с отпадането от Шампионската лига в Мюнхен

Надеждите на Арсенал за Шампионска лига бяха потушени, защото топката с глава на Джошуа Кимих беше задоволителна, с цел да води Байерн Мюнхен на полуфиналите.

След завладяваща игра Равенство 2-2 на стадион " Емирейтс " предходната седмица, това тъждество беше добре квалифицирано, само че домакините бяха тези, които напреднаха, защото Кимих вкара с глава през второто полувреме, с цел да подпечата успеха с 1-0 за Байерн.

Томас Тухел стана едвам вторият човек, който води три разнообразни клуба до последните четири на Шампионската лига и неговият тим в този момент се приближава до финала на Уембли на 1 юни.

Байерн сподели потекло в надпреварата, което идва от години на присъединяване в бизнес края на шампионата – в този момент те са се класирали за 13 полуфинала и са достигали до сцената девет пъти от последното полуфинално присъединяване на Арсенал през 2009 година

Арсенал, в в действителност в никакъв случай не са печелили мач от Шампионската лига като посетител от четвъртфиналната фаза нататък и не съумяха да покажат представянето тук, к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР