Надежда скоро да бъдат възобновени пътуванията между България и Русия

...
Надежда скоро да бъдат възобновени пътуванията между България и Русия
Коментари Харесай

Николова към руския посланик: Надявам се скоро да възобновим пътуванията

Надежда скоро да бъдат обновени пътуванията сред България и Русия изрази вицепремиерът и министър на туризма в диалог с посланика на Русия у нас.

" Русия продължава да е измежду най-важните пазари за българския туризъм. Министерството на туризма поставя поредни старания за гарантиране на най-хубавите условия за съветските посетители и съветските представители на бизнеса, предлагащи България като предпочитана дестинация ", съобщи Николова, оповестиха от МТ.

Министър Николова изясни, че сред двете страни към момента са неразрешени, само че все пак Министерството на туризма работи в посока на задълбочаване на съдействието с, както на държавно, по този начин и на бизнес равнище. По думите ѝ, когато сме на прага на всеобщата имунизация у нас и продължаващата такава в Русия, е належащо двустранно да бъде изтъкната готовността да се продължи развиването на своите другарски връзки в региона на туризма и на политическо равнище.

Вицепремиерът разяснява още, че консулските служби в Москва, Санкт Петербург и Екатеринбург са подготвени да започват бързо и безпроблемно да издават на туристически визи при отваряне на границите сред двете страни за продан на туристи. И добави, че националният ни транспортьор е подготвен да започва полети сред България и Русия след оповестяване на възобновяване на полетната стратегия сред двете страни.

От своя страна Н. Пр. Анатолий Макаров разясни, че са доста значими за съветските жители. И добави, че е от извънредно значение да се поддържа интензивно взаимоотношение сред двете страни, макар пандемията от. Той изрази вяра, че идната 2021 година ще бъде по-добра от отминаващата.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР