Над шест часа продължава блокадата на кръговото кръстовище на пътния

...
Над шест часа продължава блокадата на кръговото кръстовище на пътния
Коментари Харесай

Над шест часа блокада на „Петолъчката“ от трактори и комбайни

Над шест часа продължава блокадата на кръговото кръстовище на пътния възел „ Петолъчката “ край Ямбол, оповестява Българска телеграфна агенция. Част от тракторите и комбайните потеглиха по подбалканския път към София, с цел да се включат в митинга там, а по-голямата част остават на „ Петолъчката “. Намеренията са блокадата да продължи до вечерта, споделиха протестиращите земеделци.

Около 10:00 часа през днешния ден аграрни производители от Югоизточна България блокираха със стотици трактори, комбайни и друга тежка техника основния пътен възел „ Петолъчката “. Недоволството е част от оповестените митинги на сектора в цялата страна против вноса на зърно и друга земеделска продукция от Украйна.

Около 200 земеделските машини от областите Ямбол, Сливен и Бургас се събраха на „ Петолъчката “. Протестиращите от време на време пропущат формираните колони с коли. Безпроблемно е прекосяването на коли за спешна помощ, противопожарни коли и учебни рейсове.

Блокиран от митинга е и пътният възел сред Сливен и Ямбол за автомагистрала „ Тракия “. Обходният маршрут е през село Жельо Войвода.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР