Над половината от българите не искат предсрочни парламентарни избори. 22%

...
Над половината от българите не искат предсрочни парламентарни избори. 22%
Коментари Харесай

Тренд: Над половината от българите не искат предсрочни парламентарни избори

Над половината от българите не желаят предварителни парламентарни избори. 22% правят оценка позитивно работата на държавното управление. Наблюдава се известно утешение във усещанията за икономическите вероятности, само че тревогата остава водеща. Това демонстрират данните от изследване на „ Тренд “ по поръчка на вестник „ 24 часа “, отдадено на настройките на българите по отношение на главните институции и партиите. То е осъществено в интервала сред 4 и 11 юли 2023 година посредством директно полустандартизирано изявление „ лице в лице “ с таблет измежду 1001 души на възраст 18+. 

През юли социолозите регистрират известна стабилизация на главните знаци, които тестват ежемесечно. Не се отчитат съществени промени в оценката за работата на главните институции и електоралната картина.

Парламентът се движи на ниски равнища на оценка за работата си, като през юли има леко повишаване с 3 пункта до 14% утвърждение. Причината евентуално е в по-активната работа на институцията през последния месец. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР