Над половината белгийци (58 на сто), участвали в международно проучване

...
Над половината белгийци (58 на сто), участвали в международно проучване
Коментари Харесай

Повечето белгийци са против ЕС, мюсюлманите и бежанците

Над половината белгийци (58 на сто), взели участие в интернационално изследване на публичните настройки, са се оповестили срещу Евпорейския съюз. Това демонстрират данните от проучване, осъществено от английския Кралски институт за интернационалните връзки и показано в локални медии.

Отбелязва се, че жителите на Белгия, наред с жителите на Гърция и на Франция, са измежду най-зле настроените към Европейски Съюз. Сред белгийците, които не харесват Европейски Съюз, 35 на 100 изпитват омерзение, раздразнителност, паника, скептицизъм (48 на сто). Уточнява се, че даже мненията във Англия, посред процеса по овакантяване на Европейски Съюз, не са толкоз негативни.

Над половината белгийци са се изказали против бежанците и търсещите леговище, като в процентно съответствие броят им е по-висок от унгарците, които са на това мнение. Също над половината белгийци поддържат смъртното наказване - мнение, което е в сходна степен споделено от жителите на Англия, Франция, Унгария и Полша. Общо 64 на 100 от белгийците са за преустановяване на имиграцията от мюсюлмански страни, демонстрират данните, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР