Над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. Ще

...
Над по-голямата част от страната ще бъде предимно ясно. Ще
Коментари Харесай

Времето в България: Ще бъде предимно слънчево, ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад

Над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. Ще е съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред минус 7° и минус 2°, в София – към минус 5°. Днес ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 5° и 10°, в София – към 5°. Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология. Над планините ще бъде най-вече слънчево.

Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра – към минус 6°. Седмична прогноза за времето за 13-19 февруари 2023 г.  През идващите дни вятърът от запад-северозапад ще се усили, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина ще е сдържан. Ще има промен… Прочети повече По Черноморието ще е най-вече слънчево.

Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала. Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 27 мин. и залязва в 17 ч. и 54 мин. Продължителността на деня е 10 ч. и 26 мин. Луната в София изгрява в 0 ч. и 52 мин. и залязва в 10 ч. и 50 мин. Фаза на луната: последна четвърт. Атмосферното налягане е по-високо от междинното за месеца и ще продължи постепенно да се покачва.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР