Над Черноморието утре ще преобладава слънчево време. След обяд от

...
Над Черноморието утре ще преобладава слънчево време. След обяд от
Коментари Харесай

Над Черноморието утре ще преобладава слънчево време

Над Черноморието на следващия ден ще доминира слънчево време. След обяд от север облачността ще се усили. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са 9° - 11°. Температурата на морската вода е 11°-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

През нощта облачността ще намалее, в доста региони до ясно. Вятърът ще отслабне до съвсем безшумно време. Ще е студено, с минимални температури най-вече сред минус 5° и 0°, по Черноморието 2°-4°, в София минус 5°. Утре преди обяд ще доминира слънчево време, само че по-късно от северозапад облачността още веднъж ще се усили, ще е най-вече висока. Ще духа слаб юг-югозападен вятър и температурите ще се покачат. Максималните ще са сред 3° и 8°, в югоизточните региони и малко по-високи, в София към 3°. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за ноември, денем едва ще се намали.

Над планините, след краткотрайно понижение на облачността, към и след обяд още веднъж ще се заоблачи. Ще е без превалявания. Вятърът ще се ориентира от запад-югозапад. Ще е сдържан, по билата до мощен. Ще се затопли и оптималната температура на височина 1200 метра ще е към 5°, на 2000 метра – към минус 2°.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР