Над 8 700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници

...
Над 8 700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници
Коментари Харесай

Каква е формулата на най-успешния български медицински сериал

Над 8 700 снимачни часа и 12 000 сценарни страници са в основата на хитовия български сериал "Откраднат живот ". Рекорден е и броят снимани епизоди в толкоз къс период от време - 242 епизода до този миг. Силният сюжет показа десетки известни лица, измежду които Йоана Буковска-Давидова, Юлиан Вергов, Ралица Паскалева, Деси Бакърджиева, Алек Алексиев, Дария Симеонова, Мария Каварджикова, Янина Кашева, Марта Вачкова и Наум Шопов, чиято звезда изгря точно в сполучливата продукция. Наред с десетките емблематични артисти, отделението на болница "Св. Кирил " посрещна и над 1000 епизодика, които влязоха в ролята на лекари и пациенти, а комплицираните медицински проблеми надвишават 300. Тези любопитни обстоятелства и основни моменти от фотосите и подготовката на актьорите показа специфичният репортаж, отдаден на обичания сериал, в "Събуди се ".

За петте си сезона, сериалът съумя да върне доверието на феновете в българските филми и завоюва признанието на почитателите. Именно те отличиха "Откраднат живот " като Любимия български ефирен сериал измежду продукциите на медията в първите Награди "NOVA поддържа българските филми " 2018.

В новите епизоди феновете ще видят редица забавни моменти, измежду които е и присъединяване на доктор Калин Генадиев в "Здравей, България ". В сцената ще се включи и водещият на утринния блок на NOVA - Виктор Николаев.

Сценарият от своя страна ще предизвика Албена Войнова и доцент Захариев с рискови прекарвания в компанията на рали първенеца Димитър Илиев. „ Те ще се озоват в действителност в сериозна точка на тази локация, ще стигнат до прекаленост в страстите си " - разяснява сценаристът Иван Спасов.

Екипът на „ Откраднат живот “ снима най-екстремната сцена

Дали да преодолее любовта си или да се отдаде напълно на страстта – това е алтернативата, пред която се изправя Ина Фотева. В ролята ѝ влиза Ирина Митева - още едно ново лице, което завоюва феновете на хитовата продукция.

Интересът на феновете към "Откраднат живот " продължава да пораства - с изключение на в телевизионния ефир, сериалът се радва на сериозна известност и онлайн, както и в обществените медии. Всеки епизод предизвика стотици мнения и споделяния във Фейсбук. Близо 3 милиона видео гледания записва 5-ти сезон в канала на сериала в NOVA PLAY и в лайфстрийма в nova.bg, а от старта си през 2016 досега – видео гледанията на всички епизоди са близо 22,5 милиона.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР