Над 60 водещи компании от секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг

...
Над 60 водещи компании от секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг
Коментари Харесай

Над 60 компании ще наемат нови кадри на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“

Над 60 водещи компании от секторите ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са декларирали предпочитание да вземат участие в следващото издание на най-стария профилиран кариерен конгрес у нас.  В четири университетски града - София, Пловдив, Варна и Габрово ще се организира тази есен  „ Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “, като за втора година форумът ще се случи и виртуално.

Официалният старт на 13-ите „ Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг “ е та 7 октомври в НДК, ет. 5 от 10:00 часа. До 18 часа в същия ден всички искащи могат да проведат диалози с представителите на желаните от тях. Уникалният късмет да се срещнат със експерти по асортимент, без да минават през предварителна процедура на подаване и одобрение на документи, е за фрагментите с механически познания и умения и/или владеещите непознати езици.

Посещението на форума е гратис за търсещите работа.

За искащите да се срещнат на 7 октомври онлайн с работодатели от трите перспективни бранша се изисква само предварителна регистрация, която единствено в няколко лесни стъпки може да се направи.

По време на събитието ще бъдат спазени всички наставления за сигурност, написани от Министерството на здравеопазването.

След откриването му на 7 октомври в София, форумът ще продължи до 21 октомври 2021 година – с издания в още три университетски града (Пловдив – 12 октомври, Варна – 14 октомври, Габрово – 21 октомври и Виртуален ден (20 октомври).

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР