Над 500-те хиляди последователи в Инстаграм на знойна червенокоса екстрасенска

...
Над 500-те хиляди последователи в Инстаграм на знойна червенокоса екстрасенска
Коментари Харесай

Екстрасенска препоръчва редовен секс срещу похотливи демони

Над 500-те хиляди почитатели в Инстаграм на знойна червенокоса екстрасенска и риалити звезда от Русия могат да получат потребни препоръки от вида по какъв начин да се опазят от набезите на сластни демони, известни като инкуби и сукуби, написа в. „ Дейли остарял “.

Сред рекомендациите към тях на 31-годишната Никол Кузнецова от Москва е да вършат постоянен секс и да мият лицето и тялото си преди сън, с цел да устоят на съблазънта на демоничните създания.

Риалити звездата твърди, че демоните се явяват, когато обектите на набезите им са сънливи.

„ Това се случва през нощта. Усещането е като че ли някой лежи до вас, гали ви и стартирате да изпитвате несравнима възбуденост. Тогава хората не помнят първичните си страхове и чакат с неспокойствие нощните си любовници. По предписание демоните се явяват, когато човек е приспивен и сковават тялото и волята му. Невероятната им полова прелест се дължи освен на съблазнителния им тип, само че и на способността им да усещат тайните стремежи и страстите на хората. Независимо дали се явяват като зашеметяваща жена или мощен млад мъж, близостта с тях носи неземни удоволствия, съпроводени от време на време от непонятен боязън и ужас “, изяснява Кузнецова.

Знойната екстрасенска добавя, че мъжете биват съблазнявани от женски демони, известни като сукуби, а дамите - от мъжките инкуби.

Никол Кузнецова обаче счита, че има способи да се противодейства на сластните създания.

„ Да се отърве човек от демоните е мъчно, само че не и невероятно. За задачата оказват помощ носенето или слагането на перла под възглавницата, вечерна молитва, етерични масла, измиването на лицето и тялото преди сън и постоянен секс “.

Според екстрасенската е най-добре всичките тези рекомендации да се съблюдават в продължение на месец. Ако набезите продължат, е належащо хората да се свържат с умел експерт.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР