Над 50 руски военнослужещи са получили присъди в украински съдилища,

...
Над 50 руски военнослужещи са получили присъди в украински съдилища,
Коментари Харесай

Украинският главен прокурор: Над 50 руски военнослужещи са осъдени от наши съдилища

Над 50 съветски военнослужещи са получили присъди в украински съдилища, което е станало допустимо с помощта на огромната поддръжка от страна на интернационалните сътрудници на Украйна, съобщи украинската новинарска организация Укринформ, като се базира на изказване на украинския основен прокурор Андрий Костин.
Прочетете още
" Военните закононарушения са доста и разнородни. Най-големите провокации са свързани точно с следствието на тези закононарушения, защото става въпрос за огромен брой. И към този момент имаме резултати в тази област ", съобщи Костин в " Телеграм ".

По думите на основния прокурор над 50 съветски военнослужещи към този момент са получили присъди в украинските съдилища. Това е станало допустимо с помощта на огромната поддръжка от страна на интернационалните сътрудници на Украйна.

" Някой може да каже, че това не е доста. Когато беседвам с интернационалните сътрудници, те са сюрпризирани от това и споделят: " Безпрецедентно е, че документирате всички тези закононарушения по време на войната. На собствен ред ние отговаряме: " Да, документираме всичко с ваша помощ, само че също по този начин проверяваме тези закононарушения, внасяме каузи в съдилищата и имаме присъди. Защото хората не могат да чакат правдивост неразбираемо какъв брой време ", сподели още Костин.

Към 15 юли са били документирани над 95 хиляди военни закононарушения, показва Укринформ. На общо 368 лица са били връчени уведомления, че са обвинени в осъществяването на закононарушения, а в съдилища са импортирани 219 обвинителни акта. Петдесет и трима души са наказани.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР