Над 50 души – основно журналисти, но и фенове, изгледаха

...
Над 50 души – основно журналисти, но и фенове, изгледаха
Коментари Харесай

Над 50 души изгледаха първата тренировка на волейболистките ни в Манила

Над 50 души – главно публицисти, само че и почитатели, изгледаха първата подготовка на женския народен тим по волейбол в Манила.

На филипинска земя е вторият шампионат от Лигата на нациите след този в Анкара и преди третия, който ще се организира в София.

Тренировката на нашите продължи повече от час. Веднага след нашите в залата влязоха американките.

През цялото време рейсът на българките беше съпровождан от полицейски кордон. Сериозна е температурната разлика в залата и на открито. Силният климатик контрастира доста на 40-градусовата горещина и тежката мокрота.

Заниманието на нашите закъсня поради наложителни антигенни проби за COVID-19, които трябваше да бъдат направени в хотела. Домакините се оправдаха, че екипът бил зает за специфични ВИП-гости на шампионата, а тестването стартира съвсем час по-късно от плануваното.

Изнервянето пристигна от обстоятелството, че предната вечер уредниците не съумяха да обезпечат процедурата, когато българският тим дойде след 17 часа на път, и времето за отмора бе напълно малко.

Нито един от българския екип не даде позитивен резултат. Това беше и напълно предстоящо, откакто ден по-рано в София групата мина на PCR-тестове.

Всички волейболистки в състава на Лоренцо Мичели са здрави и подготвени за мачовете. България открива серията с двубой против Съединени американски щати в сряда (15 юни) от 10.00 часа българско време.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР