Над 4000 метра текстилен кант, 2500 апликации и 1707 дрехи,

...
Над 4000 метра текстилен кант, 2500 апликации и 1707 дрехи,
Коментари Харесай

Иззеха хиляди метри текстилен кант и апликации с лога на световни марки ГКПП Капитан Петко войвода /снимки/

Над 4000 метра текстилен кант, 2500 приложения и 1707 облекла, фалшификати на световноизвестни марки, задържаха митническите чиновници на отдел „ Митническо следствие и разузнаване “ от Търговско дружество Митница Пловдив при инспекции в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Капитан Петко челник " през последните две седмици.
4093.53 м текстилна лента - кант с логото на Louis Vuitton и Versace и 2500 приложения с лого на комерсиалните марки Valentino, Gucci и OFF WHITE, са открити от митническите чиновници при инспекция на товарен автомобил с полска регистрация в края на месец септември. Шофьорът на камиона - полски жител, е показал документи за транспорт на групажна стока от Турция за Полша. Превозното средство е селектирано за щателна инспекция, при която се откриват ролки с текстилна лента - кант с логото на Louis Vuitton и Versace и 2500 приложения с лого на комерсиалните марки Valentino, Gucci и OFF WHITE. С тези материали могат да бъдат брандирани най-малко 4500 продукта.
1707 "маркови " текстилни произведения са открити при други две инспекции на 6 и 12 октомври в товарни коли, с българска регистрация, пренасящи артикули от Турция за България. В единия камион са открити 1322 суитчера, клинове, детски комплекти (панталон с блузка) и блузки, носещи знаците най-вече на марките OFF WHITE и VERSACE. Част от детските облекла са щамповани с облиците на известни анимационни герои Мечо пух и Чип&Дейл. При инспекцията на другия камион са открити 385 спортни екипи и 40 чифта обувки, брандирани със знаци на марките Palm Angels и Nike.
Стоките са арестувани заради подозрения, че нарушават права върху интелектуалната благосъстоятелност. За случаите са осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР