Над 4000 метра текстилен кант, 2500 апликации и 1707 чифта

...
Над 4000 метра текстилен кант, 2500 апликации и 1707 чифта
Коментари Харесай

Хванаха над 4 км фалшив текстилен кант на границата

Над 4000 метра текстилен кант, 2500 приложения и 1707 чифта облекла дрехи, фалшификати на световноизвестни марки, задържаха чиновници на отдел " Митническо следствие и разузнаване " от Търговско дружество Пловдив при инспекции в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник " през последните две седмици.

4093,53 м текстилна лента - кант с логото на Louis Vuitton и Versace, и 2500 приложения със ​знаците на Valentino, Gucci и OFF WHITE, ​били в полски тир. Шофьорът на камиона показал документи за транспорт на групажна стока от Турция през Гърция за Полша. Превозното средство било селектирано за подробен надзор. Инспекторите намерили ролки с текстилна лента - кант с логото на Louis Vuitton и Versace и 2500 приложения с лого на комерсиалните марки Valentino, Gucci и OFF WHITE. С тези материали могат да бъдат брандирани най-малко 4500 продукта.

1707 ​чифта текстилни произведения са открити при други две инспекции в български тирове. В единия имало1322 суитчера, клинове, детски комплекти и блузки, носещи знаците най-вече на марките OFF WHITE и VERSACE. Част от детските облекла са щамповани с облиците на известни анимационни герои Мечо пух и Чип &Дейл. При инспекцията на другия камион ​били ​намерени 385 спортни екипи и 40 чифта обувки, брандирани със знаци на марките Palm Angels и Nike.

Стоките са арестувани заради подозрения, че нарушават права върху интелектуалната благосъстоятелност. За случаите са осведомени правопритежателите на комерсиалните марки.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР