Над 400 търсещи работа се включиха в четирите трудови борси,

...
Над 400 търсещи работа се включиха в четирите трудови борси,
Коментари Харесай

Работодатели представиха 250 работни места на трудовите борси през юни

Над 400 търсещи работа се включиха в четирите трудови тържища, извършени от Агенцията по заетостта през юни. 49 работодатели показаха 250 свободни работни места и имаха опция да се срещнат непосредствено с претендентите за оповестените позиции. През юли се възнамерява провеждането на още 3 трудови тържища.

По време на профилирана трудова борса за дълготрайно безработни и лица над 50-годишна възраст, проведена от бюрото по труда в Каолиново, се включиха 10 работодатели, които оповестиха 20 свободни работни места. Най-търсени се оказаха позициите за служащи в индустриалната сфера, измежду които технолози, шивачи, машинни оператори на банциг, водачи на селскостопански машини, лаборанти и общи служащи.

Три общи трудови тържища организираха през месеца бюрата по труда в Стамболийски, Нови пазар и Бяла Слатина. 39 представители на бизнеса срещнаха присъстващите над 354 души с 230 оферти за свободни работни места. Набират се оператори за индустриална линия, гладачи, служащи в консервна фабрика, ел. техници, автоклависти, служащи за подбиране на плодове, монтажници на самолетни структури, общи служащи в индустрията, машинни оператори, техници механици, бармани, домакини на склад, служащи в консервна фабрика и опаковачи. По време на събитията бяха показани също и свободни длъжности в Българската войска.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР