Над 300 000 души са се подписали в онлайн петиция

...
Над 300 000 души са се подписали в онлайн петиция
Коментари Харесай

Над 300 000 искат наказание за Рамос

Над 300 000 души са се подписали в онлайн петиция с искане за наказване на капитана на Реал Мадрид – Серхио Рамос. Както е известно той контузи огромната звезда на Ливърпул Мохамед Салах при започване на финала на Шампионската лига. Без египтянинът мърсисайдци изгубиха с 1:3 от Белия балет.

Създателите на подписката упорстват Рамос да бъде осъден от ФИФА и УЕФА, тъй като той съзнателно е контузил Салах.

Добрата вест за египтянинът е, че той най-вероятно ще може да играе на Световното състезание в Русия. Салах сподели, че ще направи всичко по силите си, с цел да се възвърне за започващия по-късно повече от две седмици Мондиал. Египет е в група една група с домакина Русия, Саудитска Арабия и Уругвай.

"Беше доста тежка нощ, само че аз съм войник. Въпреки упованията аз съм убеден, че ще бъда в Русия, с цел да ви направя горди. Вашата обич и поддръжка ми дават силата, от която се нуждая ", написа Салах в Туитър.

В същото време огромната звезда на мадридчани Кристиано Роналдо успокои почитателите на отбора по време на празненствата в испанската столица.

"Благодаря ви, че сте тук! Вие ни помогнахте да сътворим нещо историческо! Това е популярен миг и всички сме доста щастливи. Ще се забележим през идващия сезон ", обърна се към почитателите Роналдо.
Припомняме, че незабавно след края на финала португалецът загатна, че може да напусне клуба.

Тогава той разгласи, че е било прелестно да играе за Реал Мадрид и в идващите дни ще даде повече изясненост към бъдещето си. Изказването му по време на празненствата обаче подсказват, че той по-скоро ще остане в Реал и през идващия сезон.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР