Над 250 ученици взеха участие в литературния раздел на 10-то

...
Над 250 ученици взеха участие в литературния раздел на 10-то
Коментари Харесай

Събраха най-добрите ученически творби от конкурсите на Центъра за личностно развитие в Бургас в сборници

Над 250 възпитаници взеха присъединяване в литературния раздел на 10-то издание на Националния конкурс за православна лирика и прозаичност " Рождество на Спасителя “. Той се провежда от Центъра за поддръжка на личностното развиване в Бургас взаимно с МОН, РУО-Бургас, Община Бургас, Национален замък на децата и Сливенска митрополия.

с най-хубавите произведения на участниците от цялата страна бе публикуван с благословението и финансовата поддръжка на Сливенски митрополит Йоаникий. Този алманах е седми подред и може да бъде прочетен в Библиотека " Пейо Яворов “ - Бургас. В сборниците са оповестени и произведения от Национален конкурс " Христос воскресе - наслада донесе “.

За първа година уредниците прибавиха в състезанието и раздел " видео осъществяване на стих “, който събра над 150 артистични произведения от цялата страна. Беше публикуван диск с осъществяванията на наградените участници.

Предстоящият пролетен конкурс е преобразуван в Епархийски с название " Децата и вярата “ и с два раздела - рисунка и приложно изкуство. ЦПЛР-Бургас чака новите художници и приложници по великденската тематика.

Организаторите на състезанията благодарят на Община Бургас и Сливенска митрополия за поддръжката на следващото издание на сборника.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР