Над 25 000 проверки са направени във всяка една от

...
Над 25 000 проверки са направени във всяка една от
Коментари Харесай

Иван Иванов: Над 25 000 проверки са направени в структурите на Министерството на земеделието

Над 25 000 инспекции са направени във всяка една от структурите. Установени са нарушавания съвсем във всеки бранш. Това разгласи земеделският министър в оставка Иван Иванов в студиото на " Денят стартира "

" Имало е лежерност в работата на тези структури. Сега когато ги мотивирахме с по-високо заплащане, резултатите са по-добри. Напр. инспекции в животновъдни обекти – към 1 400 сме създали по разнообразни сигнали, за жалост 30 % от тях се оказват с много тежки нарушавания, изясни министър Иванов.

Наказанието за нарушителите е отнемане от дотации и предаване на прокуратурата.

Ангажимент на служебния кабинет ще бъде каква политика ще организира във връзка с държавния надзор, акцентира Иванов.

" Контролната активност, която ние засилихме, даде своя резултат – освен във връзка с БАБХ, само че и на Държавна фирма Земеделие и Изпълнителна организация по горите ".

Министерството на земеделието е единственото, което се ръководи със разбъркан екип сред Българска социалистическа партия и " Продължаваме промяната ", като В съдружното съглашение беше записано, че БАБХ би трябвало да излезе от рамките на министерството, спазвайки правилото осъществяването да бъде отделено от контрола. В тази връзка

" Управлението на Агенцията беше обещано под директния надзор на Продължаваме промяната – проф. Даскалов и отрасловия зам.-министър Христанов. Техните инспекции по Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " демонстрираха много нарушавания ", разяснява Иван Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР