Над 23 килограма хероин с висока чистота с произход от

...
Над 23 килограма хероин с висока чистота с произход от
Коментари Харесай

Конфискуваха над 23 килограма чист хероин край Солун

Над 23 кг хероин с висока непорочност с генезис от Турция е конфискувал отделът за битка с опиатите на гръцката полиция край Солун, заяви АНА-МПА.
Във връзка със случая са арестувани двама души, турчин на 50 години и албанец на 43 години, за които се твърди, че са членове на интернационална незаконна група за импорт и трафик на опиати.
Полицейската интервенция е била извършена на автомагистралата Солун - Атина. Хероинът е бил транспортиран в камион, ръководен от турския жител, който е влезнал в Гърция през Граничен контролно-пропусквателен пункт Кипи на границата с Турция по река Еврос (Марица). На паркинг покрай разклона за град Верия той е имал среща с албанеца, на който предал две раници, в които имало 23 опаковки хероин с обща маса 23.126 кг.
Действията им били следени от полицията, която спряла автомобила, ръководен от албанския жител, в който бил открит опиатът, до момента в който по едно и също време с това бил арестуван и турчинът.
Според изчисленията на гръцката полиция хероинът би донесъл на незаконната група облага от 90 милиона евро. Смята се, че опиатът е бил предопределен за гръцкия пазар.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР