Над 200 международни делегати, сред които висши мениджъри и бизнес

...
Над 200 международни делегати, сред които висши мениджъри и бизнес
Коментари Харесай

Елитът на бизнеса и политиката се събира в София

Над 200 интернационалните делегати, измежду които висши мениджъри и бизнес водачи, представители на държавното управление, посланици, водещи членове на академичната общественост се събират в София на първото българско издание на Гала вечерта „ Светът през 2018”, организирна от списание „ Икономист ".

Броени дни след формалното разкриване на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз, обновената зала 3 на НДК става хазаин на влиятелния конгрес, който подрежда София в поредицата от градове-домакини – Хонконг, Ню Йорк, Сан Франциско, Лондон, Сингапур, Атина. Ще бъдат показани прогнозите за 10 трендове, които ще дефинират развиването на света през 2018 година Министър Лиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета... към профила ще очертае целите на България като Председател на Съвета на Европейски Съюз. Еврокомисар Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През... към профила ще изпрати одобрение към участниците. Лектори на събитието са и Любомир Минчев и арх. Пламен Мирянов. Редакторът от „ Икономист” Джон Андрюс модерира всяка една от сесиите, като след експозето на лекторите дава опция и на публиката да се включи интензивно в разискванията с въпроси, мнения, образци и проблеми.

В последните години събитието събира елита на бизнеса и политиката, тъй като актуалният свят изисква информираност за за развиването на световните процеси, за най-актуалните открития и всеобщото нахлуване на нови технологии. Форумът е чудесно място да обмяна на отзиви и чуване на противоположни гледни точки за прогнозите за идната година.Част от тематиките в София са киберсигурносттта, електрическите коли, изкуствения разсъдък.

Гала вечерта „ Светът през 2018” е неповторима опция за фирмите да поканят своите най-важни клиенти и специфични посетители и по този начин да слагат старт на новите бизнес инициативи за годината.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР