Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни

...
Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни
Коментари Харесай

Над 200 идеи за детски коледни подаръци на супер атрактивни цени в Kaufland

Над 200 хрумвания за детски коледни дарове на супер атрактивни цени предлага най-голямата комерсиална верига у нас Kaufland България. Изключително богато многообразие от плюшени играчки, през пъзели и колички, до умалени копия на детска кухня или хипермаркет, могат за бъдат закупени с понижена цена до 24 декември. Пълният лист на богатия асртимент от детски играчки може да бъде забелязан в специфичната листовка на Kaufland.

 

Едни от най-желаните дарове са конструктурите LEGO, които ще се оферират до Коледа с понижена цена до 31%. Сред тях обичаните на цели генерации серии – City, Disney, Minecraft, Friends, Ninjago, Dreamzz и други В коледната селекция на ритейлъра са включени конструктори подобаващи от 1 до над 8-годишна възраст, както за девойки, по този начин и за момчета.

 

Ексклузивни оферти има и от други обичани марки на дребни и пораснали деца. Специално създадена за Kaufland серия на Playmobil пресъздава света на най-голямата комерсиална верига във всичките й детайли – от хипермаркет, през зеленчуковия щанд на ритейлъра и камионите за доставка, до касите в магазините. 

 

В коледната промоцията с понижена цена от 40% са и детските кухни Kidland® - най-търсената детска играчка от личната марка на Kaufland. Те са създадени с грижа, както за най-малките, по този начин и за природата и имат FSC документ, който подсигурява, че употребяваните материали при тяхното произвеждане съблюдават строгите стандарти за стабилно стопанисване на горите. Освен детската кухня клиентите на веригата могат да намерят още доста преференциални оферти с марката Kidland® в категории дървени, музикални и плюшени играчки, дървени пъзели, както и бебешки играчки. За всеки закупен продукт от марката Kidland® Kaufland ще подари 30 ст. на Българския Червен кръст за топъл обяд на нуждаещи се от финансова поддръжка възпитаници.

 

Пъзели, бордови и креативен игри, които трансформират студените зимни вечери в същинска веселба за цялото семейство, също мога да бъдат закупени от хипермаркетите на Kaufland с понижение на цената от до 50%.  Лампички за двора и за у дома, разнообразни по величина коледни елхи и богата декорация за тях на атрактивни цени са измежду коледните оферти на ритейлъра. Сред празничните продукти са включени и топли коледни пантофки, чорапи и пуловери за всички членове за фамилията, както и качествени текстилни произведения от марката Bruno Banani.

 

Артикулите от коледната промоция на Kaufland могат да бъдат открити в специфичната листовка, която е настояща до 24 декември и ще са налични във всички 65 хипермаркети от веригата в цялата страна до привършване на количествата.

 

 

За Kaufland България

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7000 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 65 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна стопанска система и инфраструктурата по места, като приносът й към стопанската система е 1.63 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР