Над 200 деца участваха в инициативата на ЦСКА 1948 ЦСКА

...
Над 200 деца участваха в инициативата на ЦСКА 1948 ЦСКА
Коментари Харесай

Столинчо училище кънти Само ЦСКА, над 200 деца участваха в празника

Над 200 деца участваха в самодейността на ЦСКА 1948 " ЦСКА търси гении в учебно заведение ", похвалиха се от ръково на клуба. Ето какво написа на техния формален уебсайт:

" Само ЦСКА “! Това беше паролата в 52 ОУ „ Цанко Церковски “ в столичния квартал Бояна през вчерашния ден и през днешния ден. Инициативата ни „ ЦСКА търси гении в учебно заведение “ притегли над 200 хлапета от 5, 6 и 7 клас. Разбира се, десетки по-малки дечица пожелаха да вземат участие също и бяха поканени с най-голямо наслаждение.

Още в четвъртък учебното заведение беше безусловно разтресено от идването на треньора Валентин Илиев. Макар и множеството да не са били родени, когато Вальо вкарваше на Ливърпул и кой ли още не, дечицата демонстрираха отлични футболни знания за някогашния капитан.

Десетки от тях безусловно притиснаха треньора на ЦСКА с молби за подпис и селфита. Вальо не отхвърли нито една.

Радостното е, че учениците демонстрираха и футболни умения пред шефа на армейската школа Лъчезар Дафков, треньора на старшата възраст Кирил Метков и треньора на вратарите в академията – Антон Пенчин.

Неколцина от тях непосредствено бяха поканени да упражняват в ЦСКА. Припомняме, ние сме единственият софийски клуб, който не желае от гениите нито такси, нито пари за екипировка. Одобрените одобриха незабавно, като най-нетърпеливите сграбчиха телефоните, с цел да се похвалят на своите родители.

Дейно присъединяване взеха дребни армейци от другите класове. „ Само ЦСКА “, крещяха те от прозорци и коридори.

Днес в празника се включиха две момчета, извървели пътя от детските групи на ЦСКА до първия отбор – капитанът Герман Петров и Милен Кикарин. Те с откровено наслаждение раздадоха подписи, след това се снимаха с хлапетата.

За двата дни децата от 52 ОУ „ Цанко Церковски “ получиха към този момент обичайните дарове от ЦСКА – фланелки, тетрадки, писалки, ключодържатели със знаците на клуба. Десетки желаеха и предложения за неделния мач на „ алените “ против Елин Пелин.

Рекламният ни сътрудник Адриана Попова и ивент мениджърът Таско Тасков, които проведоха празника, благодариха особено на шефа Маргарита Димитрова за оказаната помощ.

Припомняме, това е трета, извънредно сполучлива акция на ЦСКА в столичните учебни заведения. Очаквайте традицията да бъде обновена през пролетта с първия домашен мач на водача. "

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР