Над 20 ранени при сблъсък на два влака в метрото

...
Над 20 ранени при сблъсък на два влака в метрото
Коментари Харесай

Над 20 ранени при сблъсък на два влака в метрото в Манхатън

Над 20 ранени при конфликт на два влака в метрото в Манхатън. Влак на метрото в Ню Йорк дерайлира, откакто се сблъска с различен трен при ниска скорост. Над 20 души са с леки пострадвания. Сблъсъкът аргументи спиране в обслужването на метрото в час пик в Манхатън.

Около 15:00 часа в Upper West Side трен 1, пренасящ към 300 пасажери

и неработещ трен на метрото с четирима служащи се удариха покрай гара на 96-та улица, обявиха пред публицисти полицията и чиновници на метрото, предава The Economic Times.

Снимки, оповестени в обществените медии от чиновници на градското ръководство за изключителни обстановки, демонстрират, че пътническият трен е отчасти отвън релсите в зона, която има механизъм за промяна на коловози.

Беше в действителност ужасно

сподели Евелин Агилар, която се прибира у дома в Бруклин, пред New York Daily News. “Вещи на хора летяха през влака. Главата ми се удари в прозореца на вратата. ”

Излезлият от употреба трен е бил блокиран, тъй като някой е дръпнал няколко въжета за спешно прекъсване и служащите са били във влака, с цел да нулират спирачните въжета, сподели Ричард Дейви, президент на директния превоз в Ню Йорк.

„ За благополучие, нямаше съществени пострадвания “, сподели Дейви по време на конференция.

Остарялата система на метрото в Ню Йорк се бори през последните години с спирания на електрозахранването, проблеми със сигнала и други повреди.

Сблъсъкът прекъсна обслужването на линии 1, 2 и 3 в по-голямата част от Манхатън.

Кметът Ерик Адамс посъветва хората да заобикалят региона на 96-та улица и Бродуей.

 

Източник: The Economic Times/  Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР