Над 20 години по-късно, Бил и Хилари Клинтън говорят открито

...
Над 20 години по-късно, Бил и Хилари Клинтън говорят открито
Коментари Харесай

След 20 години - Бил и Хилъри говорят за Моника

Над 20 години по-късно, Бил и Хилари Клинтън приказват намерено за възприятията си, свързани със абсурда " Моника Люински ", в документалния филм, " Хилари ", публикуван през вчерашния ден посредством платформата " Хулу " (Hulu), съобщи Франс прес.

Връзката сред Бил Клинтън и младата стажантка в Белия дом през 1998 година, за която тогавашният американски президент в началото отхвърляше, докара до процедура по импийчмънт против него.

73-годишният през днешния ден Бил Клинтън споделя, че се усеща извънредно зле поради това, че животът на Моника Люински вечно е бил белязан от станалото, като това, съгласно него, е незаслужено.

Клинтън прибавя, че го е направил, с цел да овладее " паниките си през годините ". " Никой не си помисля: " Поемам риск ". Не по тази причина хората правят нелепости ", споделя той.

Клинтън приказва за напрежението, което произтича от президентския пост и което е удвоено, когато мандатът трае 8 години. " Струва ти се, че залиташ, че излизаш от боксов мач от 15 рунда и ти споделят, че той е продължен на 30 рунда ", споделя той.

Най-трудното, спомня си Бил Клинтън, е било да опише истината на щерка си Челси, за което незабавно настояла брачната половинка му Хилари. Но точно Челси е тази, която оказва помощ на хората да осъзнаят, че президентската двойка ще преодолее този епизод.

Ообразът на Челси, която върви с родителите си, хванала ги за ръка, до момента в който те се качват в хеликоптер на моравата пред Белия дом. Това остана като един от емблематичните моменти в абсурда, отбелязва Франс прес.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР