Над 20 души преминаха през импровизираната приемна във влака. Това

...
Над 20 души преминаха през импровизираната приемна във влака. Това
Коментари Харесай

Манолова: Импровизираната приемна във влака се оказа полезен начин за срещи с гражданите

Над 20 души минаха през спонтанната приемна във влака. Това сподели пред публицисти на гара Плевен омбудсманът Мая Манолова, която през днешния ден от сутринта пътува във влака от София за Варна.

Наистина се оказа доста потребен този метод за срещи с жителите, добави тя. " Поставиха се доста проблеми, ще помогнем съответно на доста хора. Имаше и групови тъжби, които се отнасят за още повече жители. Така че всяко зло за положително. Импровизираната приемна има своите големи плюсове. Много се надявам този образец да бъде последван и от други представители на институции ", разяснява Манолова, представена от Българска телеграфна агенция.

По думите й единственото, от което й е неловко, е " големият интерес, който провокира другояче една естествена постъпка ". Хиляди хора се возят всеки ден с този трен, качват се в рейс, сподели Манолова. Тя благодари за поддръжката и на Слави Трифонов, само че добави, че с екипа си ще се оправят с наличния запас и няма по какъв начин да одобри предлагането му.

" Моята работа е аз да се занимавам с проблемите на хората, да бъда до тях да ги поддържам. Но тези дни имах десетки позвънявания за поддръжка. Това ме стимулира да работя на 100 % за проблемите на всеки български жител. Това е работа, която ми е на сърце, правя я с цялата си сила, имам две години мандат. Мисля, че би трябвало да свикнем да виждаме политици, институции в публичния превоз ", сподели още тя преди влакът да продължи за Варна.

От Плевен имаше жители, които се качиха, с цел да се видят с Мая Манолова във краткотрайната приемна във влака София-Варна. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР