Над 2 млн. лева инвестира търговската верига в изграждането на

...
Над 2 млн. лева инвестира търговската верига в изграждането на
Коментари Харесай

BILLA открива нов магазин във Велико Търново  

Над 2 млн. лв. влага комерсиалната верига в построяването на модерния обект
На 30.09.2021 година публично ще отвори порти нов BILLA магазин в гр. Велико Търново, ситуиран на бул. „ Беляковско шосе “ №1. Това е следващият обект на търговката верига, който получава отличителното лично име - „ BILLA Слънчев дом “. В него посетителите ще открият над 7700 продукта от разнообразни продуктови категории и богато многообразие от оферти на преференциални цени, ситуирани в комфортната и съвременна комерсиална зона с повърхност от 755 кв.м. Общата инвестиция е в размер на 2 млн. лева, които обезпечават актуалното техническо съоръжение, интериорното и екстериорно създаване на комерсиалния обект, както и цифровите решения в интерес на комфорта на клиентите.

Обектът е част от дейната политика за разширение на комерсиалната мрежата на BILLA, която се утвърждава като комерсиалната верига с максимален брой магазини в страната, налагащи модерната визия на извършване на покупки с фокус върху клиента и неговите високи упования.

Посетителите на новия магазин на BILLA във Велико Търново ще открият 4 броя каси на самообслужване, които им дават опция сами да сканират и провеждат своите покупки, да проследят сметката си, при съблюдаване на нужната отдалеченост. Традиционните етикети ще бъдат сменени от цифрови, върху които на електронен екран ще са изписани името на продукта, производител, грамаж и цена.  Наред с цифровите нововъдения, просторната и комфортна комерсиална зона, удобството на клиентите ще бъде обезпечено и от необятен паркинг с близо 52 паркоместа.

Щанд за жива бира ще зарадва клиентите на новооткритият магазин на бул. „ Беляковско шосе “ №1, дружно с богатия подбор от продукти, изобилието от артикули българско произвеждане, свежите плодове и зеленчуци без пестициди, отгледани по програмата „ BILLA Градини “, както и качеството на личните марки, измежду които „ Българска плантация “, Clever, BILLA и BILLA Premium.

„ BILLA Слънчев дом “ дава отговор на най-високите условия за енергийно дейно строителство. Оборудван е с съвременни хладилни витрини и LED осветяване за задачите на виновното ползване на запаси и запазване на околната среда.

„ Горди сме, че продължаваме да се разрастваме, като се придържаме към дълготрайната си тактика за интензивно разширение на мрежата ни от обекти. Освен този нов обект, при започване на октомври следва да открием и затворения за реорганизация магазин тук – във Велико Търново. Благодарни сме на нашите клиентите, които всеки ден ни гласоподават доверие и избират да пазарят при нас. Това ни подтиква да продължим да работим с все по-бързи темпове и да надграждаме постигнатото, “ показа Норберт Мисбрандт, изпълнителен шеф на BILLA България.

Специална листовка с промоционални оферти във връзка откриването на новия обект ще зарадва клиентите на комерсиалната верига.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР