Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната

...
Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната
Коментари Харесай

Нощ на ангелите за трета поредна година обединява Пловдив в името на доброто

Над 120 заведения и търговски обекта се включват в благотворителната " Нощ на ангелите “ и тази година. Събитието ще бъде на 17 септември ( събота) в Пловдив и други градове на страната. Инициативата сплотява хората и бизнеса за каузата да оказват помощ хора в потребност.

Включвайки се в " Нощ на ангелите “, заведенията и комерсиалните обекти даряват част от оборота си, изработен в Деня на Вяра Надежда и Любов. На 17 септември на сцена “Ядрото " в " Капана “ се провежда благотворителен  базар, детски работилници и други начинания, които също подкрепят събирането на средства.

" Нощ на ангелите “ е благотворително събитие, което се организира за трети път. Първата година самодейността съумя да сплоти Пловдив и да събере близо 70 000 лв. за лекуването на 34-годишния Ангел Краевски – татко на три деца, диагностициран с остра миелоидна левкемия. Той към този момент е у дома след едногодишно лекуване в чужбина и към този момент е в ремисия.

Миналата година идеята беше за дребният Божидар, който е с диагноза аутизъм и е изправен пред големи усложнения в връзката с останалите. За неговото лекуване също събрани към 65 000 лева. 

Целта на " Нощ на ангелите “ тази година е да помогне на няколко дела. Сред нуждаещите са двама млади родители и 2 деца. 

Призивът още веднъж е в благотворителното събитие да се включат представители на бизнеса, създатели и хора, които желаят да оказват помощ. Всеки може да се включи в самодейността, като посети на 17 септември някой от обектите или се включи в музикалното бинго на ул. " Абаджийска ", както и в случай че посети благотворителния базар в Капана. 

Кои са заведенията и комерсиалните обекти, които се включват тази година, както и за подкрепяните от нас дела може да видите.

Каузите на фондация “Нощ на Ангелите " може да подкрепите и посредством подаяние на:

BG43UNCR70001524538790

Уникредит Булбанк

Титуляр: Фондация Нощ на Ангелите
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР