Над 1000 полицаи са били командировани от столичните участъци и

...
Над 1000 полицаи са били командировани от столичните участъци и
Коментари Харесай

Викат 1000 полицаи да пазят от сблъсъци жълтите павета

Над 1000 служители на реда са били " командировани " от столичните сектори и ръководствата край София за утрешния митинг на " Възраждане ", деклариран по здрач пред Народното събрание, до момента в който симпатизантите на " Промяната " са принудени да се реалокират сред храма " Св. Александър Невски " и служебния вход на Народното събрание за третия следващ проправителствен протест.



Тази вечер самият министър председател Кирил Петков прикани избраника си за новата КПКОНПИ - Министерство на вътрешните работи шефа Бойко Рашков, да активизира хората си, с цел да не се стига до конфликти на жълтите павета на 21 юни, когато най-вероятно дебатите по вота на съмнение към момента ще се точат вътре в постройката.



Междувременно из обществените мрежи се приказва, че водачът на националистите-русофили Костадин Костадинов е заел не по-малко от 100 рейса от страната, които ще потеглят още на следващия ден сутринта за шествието във вечерните часове. Копейкин излиза в самобитна предизборна акция с лозунги срещу въвеждане на еврото и " за " референдуми за излизането на България от Европейски Съюз и НАТО, както и за закриване на така наречен американски военни бази у нас.
ТЕМА преди 54 минути 518 преди 1 час 2217 преди 3 часа 431
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР