Над 1000 лева ще излязат глобите на къмпингуващите незаконно край

...
Над 1000 лева ще излязат глобите на къмпингуващите незаконно край
Коментари Харесай

Над 1000 лева на каравана ще са санкциите за незаконния къмпинг на плажа Вромос

Над 1000 лв. ще излязат санкциите на къмпингуващите нелегално край плажа Вромос, това заяви по Нова телевизия регионалният шеф на Бургас Пламен Янев. Той и кметът на Созопол Тихомир Янакиев обявиха, че не им е прелестно да постановат наказания и да гонят караваните, само че те няма по какъв начин да останат там, тъй като територията е по закон плаж и дюни.



Те споделиха също, че е извънредно време да бъде призната разпоредба за дивото къмпингуване, която да внесе ред за тези, които желаят да почиват по-близо до природата.

Репортер на Нова телевизия се опита да приказва с някой от жителите на караваните, с цел да обясни заплащат ли те наем на някого, само че никой не изиска да се появи пред камерата.



По време на репортажа беше подложен въпрос пред кмета на Созопол законно ли е ресторантчето на мястото. Той призна, че не знае и не е виждал заведението, тъй като този сезон не е идвал на плажа Вромос. Кметът даде обещание инспекция на заведението, което не е ясно по какъв начин е обвързвано с ток.



Той сподели също, че ще ревизира и от кое място на мястото се е появила табела за синя зона. Тя явно е открадната, само че съгласно него може и да не е от Созопол, а от Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР