Над 100 милиона долара планира да похарчи в България Силвестър

...
Над 100 милиона долара планира да похарчи в България Силвестър
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун пръска 100 милиона у нас

Над 100 милиона $ възнамерява да похарчи в България Силвестър Сталоун. Актьорът избра още веднъж страната ни за новия си филм, този път обаче тук ще се играе "Рамбо 5: Последна кръв ", оповестява "Телеграф ".

Легендарният артист за финален път влиза в ролята на зелената барета, като този път ще бъде заставен да напусне спокойния живот в Аризона, където се лекува от посттравматичния стрес, с цел да помогне на остаряла другарка, чиято внучка е изчезнала в Мексико.

Героят на Слай незабавно поема случая, а гърбът му пази публицист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата сплотяват сили, с цел да се изправят против рисковите мексиканци и картелите, които се устоят с трафик на хора и опиати, написа „ Телеграф”.

Локациите са три–България, като Слай ще гони неприятните на Побитите камъни край Варна, Лондон и Канарските острови. Актьорът този път е и сценарист на кино лентата, само че продуцент ще бъде Ави Лернер.

Преди да пристигна до България обаче, Слай извърши ролята си на виновен татко. Той води дъщерите си на женитба и даже запечата паметния за фамилията миг със фотоси в обществената мрежа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР