Над 100 животни – живи и мъртви – са били

...
Над 100 животни – живи и мъртви – са били
Коментари Харесай

Евтаназиран тигър сред повече от 100 животни, конфискувани, докато зоологическата градина във Вирджиния е изправена пред разследване за хуманно отношение към животните

Над 100 животни – живи и мъртви – са били взети от крайпътна зоологическа градина в Западна Вирджиния, съгласно правосъдни документи, като част от това, което държавните управляващи назовават ​​криминално следствие.

Една заповед за обиск, изпълнена в сряда в зоологическата градина Natural Bridge в окръг Рокбридж, демонстрира, че са конфискувани 89 живи животни, до момента в който други 28 са умряли животни са били отстранени, оповестява The Roanoke Times.

Офисът на основния прокурор Джейсън Миярес организира следствието благодарение на щатската полиция на Вирджиния. В заповедта се споделяше, че е издадена по отношение на грижата за и жестокостта към животни.

Звеното по право на животните към основния прокурор предлага поддръжка и наказателно гонене на случаи на свирепост към животни при поискване на локален прокурор на Британската общественост или правоприлагаща организация “, сподели представителят на Miyares Виктория ЛаЧивита в имейл в петък. „ Тъй като това е настоящо кримина...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР