Над 100 автомобила участваха в зрелищно автомобилно шоу в центъра

...
Над 100 автомобила участваха в зрелищно автомобилно шоу в центъра
Коментари Харесай

Зрелищно шоу в Смолян събира пари за пострадал в катастрофа

Над 100 автомобила участваха в зрелищно автомобилно шоу в центъра на Смолян. Организаторите на Smolyan Race оповестиха с него дарителска акция. Средствата от таксите за надпреварата, както и тези събирани на място в дарителска кутия от феновете са за лекуването на 24-годишният смолянчанин Алкан Челеби. На 7 май 2015 година животът му се прекатурва след тежка автомобилна злополука. Последиците от случая са обездвижване на краката. Доктори в Турция дават късмет на Алкан да проходи още веднъж, само че за поредицата от интервенции, които би трябвало да претърпи са нужни 50 000 лева Тази сума е непостижима за фамилията му. За събиране на дарения по време на шоуто бе проведени благотворителен базар на авточасти.

Организатор на спортното събитие е „ Авто мото клуб Смолян “. Автомобилното шоу се осъществя с поддръжката на Община Смолян и ДА „ Безопасност на придвижването по пътищата ”, която обособи по време на надпреварата Зона за пътна сигурност.

Chefs Club Smolyan също се включи в шоуто. Водещ на кулинарното шоу бе примата на родопските зевзеци Веселина Бабаджанкова. Към готвачите се причисли през днешния ден и началник Иван Манчев, който ще прави кулинарна проява на присъщи храни от района - молекулярна кухня и фаст фууд.

За тези, които няма да имат опция да посетят събитието или желаят непосредствено да оказват помощ, могат да създадат това по банковата сметка за набиране на средства за Алкан с IBAN: BG46 STSA 9300 0021 7516 09 (в лева).

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР