Над 1.5 млн. лева иска Театрално-музикалния продуцентски център (ТМПЦ) от

...
Над 1.5 млн. лева иска Театрално-музикалния продуцентски център (ТМПЦ) от
Коментари Харесай

Искат над 1.5 млн. лева за допълнителни ремонти във филиала на театъра във Варна

Над 1.5 млн. лв. желае Театрално-музикалния продуцентски център (ТМПЦ) от Община Варна за ремонт на входа и входното предверие на филиала на театъра. Това стана ясно на съвещание на комисията по просвета към локалния парламент, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Оказва се, че в огромния план за обновяване и осъвременяване на постройката с безплатно финансиране по оперативна стратегия тези пространства не са били заложени.
При проектирането на дейностите по главната част от постройката към момента е имало наематели на няколкото заведения, помещаващи се тогава в зданието.

В последна сметка входът на постройката откъм площад „ Независимост “ и входното предверие не са обект на актуалното обновяване. Следва обаче да бъдат ремонтирани, тъй като са в доста занемарено положение, показват от ТМПЦ. Подчертават, че театърът ще влезе в употреба едвам след сполучливото осъществяване на двата плана за ремонт.

Основните действия, които текат сега, завършва напролет. По отношение на входът и входното предверие нещата още са на план и документите са за координиране в Министерството на културата. Тепърва следва избор на реализатор посредством социална поръчка и истински действия. Исканата сума за ремонта е 1.5 млн. лв. без Данък добавена стойност.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР