Начинът, по който изписваме буквите, отдавна се използва от психолози

...
Начинът, по който изписваме буквите, отдавна се използва от психолози
Коментари Харесай

Какво говори почеркът ви за вас?

Начинът, по който изписваме буквите, от дълго време се употребява от психолози като път към тайните на характера. Почеркът е като лицето, което не можем да скрием и формите, чертите са източник на скъпа информация, стига да можем да я разчетем.

Какво значи неповторимият ни почерк?

Едро изписаните букви издават сензитивна натура, която жадува за внимание и любов. Освен това мъчно прикрива прекарванията, а даже и да опита, надали й се получава задълго. Често е налице и някакъв комплекс.

Дребните букви са присъщи за персони, стремящи се да „ владеят ситуацията ". Те не споделят незабавно това, което мислят, а търсят подобаващия миг. Това са „ стратези ", които непрекъснато „ калкулират " изгодите или възможните вреди от своите дейности. Прагматици със мощен и волеви темперамент. Умеят да реализират задачите си с ловкост, самообладание и упоритост.

Букви със междинна величина - моралните въпроси и лутания са значително изчистени. Добро самочувствие и самокритика, принципност в дейности и мисли. Материалното и духовното, като претекстове и база на реализация, са изравнени.

Букви, които стартират като по-големи и приключват като по-малки в края на дума или изречение приказват за нарцисизъм и потайност.

Заоблените букви - типични са за спокойните, благите и добродушните. Те „ гладко " доближават до избрани заключения и ги отстояват настойчиво по-късно.

Ако буквите са и „ затворени, приключени " – личността премисля дълго решенията си, умее да се владее и да пази загадка.

Ако пък са „ отворени " и заоблени, това приказва за доверчивост, признание, което не следи за последствията от казаното.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР