Началото на всяка година обикновено е време и за равносметка,

...
Началото на всяка година обикновено е време и за равносметка,
Коментари Харесай

Най-лесният и простъчък трик за щастие: колекционирай прекрасните моменти от 2019-а в буркан

Началото на всяка година нормално е време и за равносметка, и за слагане на нови цели за идващите дванадесет месеца.

Повечето от нас обаче даваме сами на себе си обещания, които по този начин и не изпълняваме – от прекъсването на цигарите, през по-здравословно хранене, до по-малко дразнене за дребните проблеми.

Обикновено неспазването на тези цели води отрицателни страсти и загуба на религия в личните ни благоприятни условия .

Има една прелестна процедура, която би донесла доста усмивки, положително въодушевление и възприятие за ползотворна година, поучава Йоана Миланова от DarikNews.bg .

Реализацията на концепцията е напълно елементарна – вземете празен буркан, а до него поставете листчета или дребен бележник. Всеки пък, когато ви се случи нещо, което ви е предиздвикало да се усмихнете и да се чувствате добре, записвайте момента на записка, а след това я пуснете в буркана. Старайте се всяка седмица да записвате най-малко едно хубаво нещо , което ви се е случило.

Това може да бъде нещо дребно – усмивка от чужд на улицата, харизано без мотив цвете, хубав маникюр, вкусна храна, инцидентна среща с другар и други В края на декември отворете буркана и прочетете всички листчета. Така ще видите образно каква прелестна и забележителна година сте имали .

 ж Thinkstock

Колекционирането на моменти има доста позитивни резултати – измества акцента от това, което не сме създали, на хубавите неща, които са ни се случили.

Освен това е идеалното помощно средство за справяне със следпразничната меланхолия , която нормално връхлита в първите дни след новата година, когато се връщаме на работа след почивните дни.

 ж Thinkstock

Припомнете си още:
Ако имате проблем в любовта, направете магия ... Имат ли думите "абракадабра " и "алказам " в действителност магическо влияние? 4-те човешки стремежи на Бъртранд Ръсел, които диктуват живота ни Вълшебните места в България, които сбъдват стремежи и лекуват Най-съкровеното предпочитание на всеки знак от зодиака Техниката "Писмото на желанията ", която сбъдва фантазии Сбъдни най-съкровеното си предпочитание за седмица с чаша вода Бурканът на Бога, който сбъдва мечти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР