Началото на месеца е малко напрегнат период за вас. Едното

...
Началото на месеца е малко напрегнат период за вас. Едното
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Близнаци

Началото на месеца е малко под напрежение интервал за вас. Едното е ретроградното придвижване на шефа на вашия знак, Меркурий (за тези, които са изпуснали, е добре да прочетат публикацията ), а другото е моментът на рождения ви ден. Именно в този момент си давате сметка за всичко, което ви се е случило и за това, което не сте съумели да извършите през миналата година. Някои представители на зодията може да са имали секрети, които са излезли нескрито (по-скоро любовни, само че е евентуално да са и от друго естество), а в случай че още не са излезли, подгответе се, тъй като е евентуално близките да ги научат.

Средата на месеца ще се чувствате доста по-добре и към този момент би трябвало да сте се устремили към нещата, които желаете да свършите до идващия си рожден ден. Може да сте се отдали на къси пътувания, а други - на любовни трепети с някой прочут или даже сътрудник. Краят на месеца е подобаващ интервал, който да прекарате със фамилията си, като може да решите да извършите ремонт, да потърсите нов дом или просто да прекарате времето си дружно по магазините, с цел да закупите нещо и да разкрасите дома си.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР